Skip Ad Advertajzing

O nama

Skip Ad Advertising je razvijen na temeljima višegodišnjeg iskustva i poslovanja u oblasti „indoor“ premijum oglašavanja u tržnim centrima. Trenutno, Skip Ad Advertising jedna je od vodećih agencija u Srbiji, sa preko 30 LED pozicija i 50 LED ekrana u najposećenijim šoping centrima u Srbiji.

Mi smo advertajzing agencija sa kompletnom uslugom koja se uspešno razvija u skladu sa izazovima 21 veka, kao što je digitalizacija. Naš cilj je da šoping centre učinimo što više atraktivnim za posetioce i na što bolji način povežemo kupce sa brendovima, prateći nove trendove i inovacije u OOH oglašavanju.

Advertajzing

Klijentima je omogućeno prikazivanje video i statičnih kampanja, na LED ekranima veličine 4.5 kvadratnih metara i mrežom DOOH totema sa uspravnim ekranima veličina od 43 do 55”.

Skip Ad Advertajzing pomaže brendovima u izgradnji smislene interakcije i integrisane komunikacije sa svojim potrošačima. Na taj način, našim klijentima pomažemo u stvaranju pozitivne percepcije brenda.

Prepoznati smo strane svetski poznatih klijenata i najmodernijih tržnih centara. Svakodnevno rastemo i razvijamo sopstvene, kao i potencijale svojih klijenata.

Naš tim

Irena LaketaCEO
Aleksandar NedeljkovićCOBI
Jelena JankovićHead of Operations
Miloš RankovićDesign & Media Manager
Milica BikićOffice Manager