Nemojmo čekati fondove-budimo jedni drugima fond!

Za ovo što ću napisati je zapravo inspiracija Ivan Dabetić i njegovo besplatno nudjenje svog resursa, znanja.

Ja sam sa njim započela tu medjusobnu razmenu resursa tada.

DA LI MOŽEMO SADA DA SVOJE RESURSE PRUŽIMO ONIMA KOJIMA ĆE BITI OD KORISTI? KOLIKO VAS JE SPREMNO DA POKUŠA DA POMOGNE, ZAPRAVO, SVIMA NAMA.

NEMOJMO ČEKATI FONDOVE, BUDIMO JEDNI DRUGIMA TAJ FOND.

#sharingiscaring

Sada nije ovo možda prikladan naziv za nešto dobro za celo drustvo. Baš to i jeste suština. Izmestimo fokus iz sada, jeste dobro deliti, nemojmo zbog izolacije da postanemo izolovani od svega.

Svi ćemo osetiti posledice kroz sve segmente i privrede i društva i preduzetništva, nadam se da će mnogi iskoristiti svoje resurse kako bi pomogli drugima da umanje posledice ovoga. Što više njih to učini, to ćemo svi manje osećati posledice.

Poslednje dve nedelje nam je svima bilo u najmanju ruku neizvesno. Stres, strah, briga, sve ovo uz u danu promenjene životne navike nikome nije prijalo. Radno okruzenje koje je zamenjeno okruženjem gde nam je odjednom postalo normalno da dok razgovaram sa klijentom moje dete vrišti, njeno dete crta markerom po stolu, ona mahinalno urlikne, od njenog urlika i moje dete ućuti, razgovor se nastavi…. Cela ova promena u danu. Svima.

Svi smo u tome. Kad to prodje svi pričaju da ce biti kriza gora nego ona 2008. godine.

Nemojmo da dozvolimo sebi da ne pružimo sve od sebe da posledice budu manje po sve nas.

Irena Laketa
Irena LaketaCEO, Skip Ad Advertising