TC Stadion

TC Stadion šoping centar

Stadion šoping centar se nalazi na Voždovcu, na adresi Zaplanjska 32. Prostire se na oko 75.000 kvadratnih metara i prvi je šoping centar u starom delu Beograda, sagrađen 2013. godine.

Ukupna kvadratura uključuje dva podzemna nivoa, koji raspolažu sa 984 parking mesta i fudbalski stadion na krovu, što šoping centar Stadion čini jedinstvenim na našim prostorima.

U sklopu šoping centra možete pronaći veliku ponudu domaćih i stranih brendova, kao i food court koji se prostire na oko 400m2 i predstavlja idealan kutak za uživanje i odmor.

Stadion šoping centar predstavlja mesto dobrog šopinga, mesto koje spaja prijatelje, mesto porodične zabave, mesto koje je tu zbog vas i za vas!

Oglašavanje u TC Stadion šoping centru

Skip Ad Advertising pruža usluge Premium oglašavanja na najprometnijim pozicijama u šoping centru. DOOH mreža savremenih LED ekrana koji su postavljeni na svim nivoima ravnomerno garantuje veliku vidljivost vaših reklamnih kampanja.

DOOH mreža čini

6 fullHD ekrana od 43” i rezolucijom 1080 x 1920 pixela.
Ekrani su raspoređeni na svim prometnim pozicijama po nivoima tržnog centra. Reklamni blok traje 2 minuta i sadrzi 12 reklama u trajanju od 10s.

VERTIKALNI EKRANI

6 ekrana na 6 pozicija, raspoređeni po celom šoping centru u pravcu kretanja potrošača.