Ušce šoping centar

Ušce šoping centar

UŠĆE šoping centar je jedan od najvećih tržnih centara u Srbiji. Idealno je pozicioniran na mestu gde se susreću stari i novi Beograd, odmah pored najvećeg poslovnog centra Ušće Tower i Tower II.

Sadrži 137 različitih prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket i multiplex bioskop sa 11 sala koji se prostiru na 50.000 m2 komercijalnog prostora.

Oglašavanje u Ušće SC

Skip Ad Advertajzing pruža usluge Premijum oglašavanja na najprometnijim pozicijama u šoping centru Ušće. DOOH mreža savremenih LED ekrana koji su postavljeni na sva 3 nivoa šoping centra.

  • 5 LED bilborda 3 x 1.5m
  • 6 LED ekrana 65
  • Print opcije brendiranja

6 FULL HD/4K EKRANA

Ekrani od 65” sa 4K rezolucijom, raspoređeni su na centralnom stubu i glavnom ulazu u SC Ušće. Reklamni blok traje 2 minuta i sadrzi 12 reklama u trajanju od 10s.

LED EKRAN BROJ 1

Nalazi se na spratu -1, između garaže i prizemlja.
Pozicioniran je na ulazu i izlazu iz tržnog centra i na prolazu koji vodi ka Idea prodavnici.

Pepsi kampanja led ekrani Usce (2)

LED EKRAN BROJ 2

Nalazi se u prizemlju iznad eskalatora koji vodi ka izlazu, ka garaži i Idea prodavnici.

LED EKRAN BROJ 3

Nalazi se u prizemlju, odmah pored glavnog ulaza i prodavnica, Zara Home, Samsung, Parfois, Benu apoteka, i Sephora.

LED EKRAN BROJ 4

Nalazi se na prvom spratu, prolaz ka eskalatoru na drugi sprat. Pored se nalaze prodavnice Deichmann, Koton, Bershka, C&A. Preko puta se nalaze prodavnice Guess, Calvin Klein, Vip menjačnice i eskalator

LED EKRAN BROJ 5

Nalazi se na drugom spratu, u food court-u pored McDonald’s-a, prolaz vodi ka Vapiano restoranu i ulazu u Food court. Preko puta se nalazi Lili prodavnica, Raifaisen banka, Coin casa i knjižara Vulkan.

Pepsi kampanja led ekrani Usce (1)

VERTIKALNI EKRANI

Na samom glavnom ulazu u šoping centar, prizemlje, 3 ekrana.

VERTIKALNI EKRANI

Nalaze se u prizemlju u glavnom atrijumu na centralnom stubu, 3 ekrana. Centralni deo hola koji vodi do eskalatora na prvom spratu, eskalatora na -1 nivou. Prodavnice u okolini Levis, Sephora, Women Secret, Lindex, La costa.

DINAMICKI LIGHT
BOX-OVI

Nalaze se na 3 nivoa u prolazima (koridorima). Na svakom nivou ima po 2 light box-a. U garaži, izlaz sa nivoa -2, ima jedan light box.