Ada Mall šoping centar

Ada Mall šoping centar

TC Ada Mall je prvi tržni centar u Srbiji dizajniran u skladu sa savremenim principima arhitekture. Svojim autentičnim dizajnom, TC Ada Mall privlači mnogobrojne posetioce, nudeći im priliku da uživaju u kupovini, pogledu sa jedne od najlepših terasa u Beogradu i raznovrsnim društvenim događajima. Prostire se na površini do oko 100.000 metara sa oko 35.000 kvadratnih metara korisničkog prostora, poseduje tri podzemne parking etaže, kao i 100 lokala u koje su se uselili mnogobrojni strani i domaći brendovi. U okviru ovog savremeno dizajniranog tržnog centra, Skip Ad Advertising nudi svojim klijentima premijum oglašavanje na modernoj visokotehnološkoj DOOH mreži.

Oglašavanje u Ada Mall SC

Ukupan broj mesta za oglašavanje je 24 interkativna ekrana na 12 totema. Raspored totema po spratovima je organizovan tako da se klijentima pruži maksimalna moguća vidljivost. Pozicije totema: 4 totema u prizemlju, 4 totema na prvom spratu, 2 totema na drugom spratu i 2 totema pozicionirana u Food Court-u na trecem spratu.

DOOH mreža 12 totema sa 24 fullHD ekrana od 55”

Pozicije za oglašavanje u SC Ada Mall

24 dooh EKRANA 55”

Ekrani visoke vidljivosti, dimenzija 55” i rezolucijom 1080X1920px, rasporedjeni su na svim najprometnijim prozicijama na 4 nivoa u SC Ada Mall. Reklamni blok traje 2 minuta i sadrzi 12 reklama u trajanju od 10s.